Perpetuum

Poeme

„Perpetuum” cuprinde poezii structurate în trei părți distincte. Ideile rezonează cu însăși viața văzută ca un mozaic al realului și imaginarului: copilului, adolescentului și maturului.

Pentru ca cititorul să înțeleagă mesajele transmise de mine prin intermediul fiecărei poezii scrise în limba română sau limba franceză, am oferit posibilitatea ca acesta să se transpună în timpuri și locuri diferite, percepând această provocare, ca o călătorie și o conexiune între mine și el.

Profunzimea ideilor sper să vă surprindă într-un mod constructiv.

...întregirea aceste cărți produce un scenariu, o poveste, care vrea să demonstreze că, atunci când ai un vis, nu trebuie să-l lași să moară, ci să depășești obstacolele pentru a-l realiza. Visul meu în această carte se materializează când ajunge la voi, dragi cititori...

Despre Perpetuum

„Perpetuum” cuprinde trei părți, care întregesc ideea continuității vieții, indiferent de timp și loc, cu scopul cunoașterii sinelui și formării personale.

EU, COPILUL

Prima parte cuprinde frânturi marcante ale copilăriei, trăite în perioada comunistă.

POEME DIN ADOLESCENȚĂ

A doua parte este perioada de căutări și provocări, redată prin poezii scrise atât în limba română cât și în limba franceză.

MATURITATEA

Ultima parte se prezintă ca și un cumul de experiențe ale vieții, care contribuie la înțelegera propriei persoane aflată în peisajul vieții cotidiene.

Tatiana Crețu

M-am născut pe 26 aprilie 1959 în localitatea Mălini, județul Suceava.

Am avut o intensă activitate de creație literară, debutând în revistele școlare din timpul gimnaziului. dar și făcând parte din cenaclul literar al Liceului Pedagogic Suceava prin participarea la diferite concursuri naționale, obținând premii atât pentru poezie, cât și pentru proză. Am continuat studiile la Universitatea Babeș Bolyai, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației.

Ultimii 43 de ani i-am dedicat carierei didactice.

Pasiunea pentru poezie, proză, pictură mă definește.

Părerile cititorilor