Împliniri autumnale

Tatiana Crețu - lansare volum "Perpetuum"

Am fost întrebată care a fost motivația de a scrie. Poate pare ușor, dar nu e. Literatura și artele plastice m-au atras de la o vârstă fragedă. Propriile trăiri se regăsesc aici și mi le asum. Culorile și cuvintele fac parte din viața mea și le voi împărtăși cu drag celor care le vor primi.

Ideile pe care le transmit fac parte din mozaicul propriei vieți (al realului și al imaginarului). Visele mele au ieșit din colivia timpului, surprinzându-mă. Ele au fost modelate prin: muncă, sacrificiu, așteptare (poate prea multă așteptare), dar niciodată resemnare. Uneori au rămas într-o stare latentă, așteptând să se concretizeze.

„Perpetuum” nu este doar o carte de poeme, este o căutare de înțelegere a eului, un drum care continuă lăsând amprenta proprie.

În cadrul proiectului „La un ceai de poveste” susținut de Asociația Lideri în educație, având coordonatori de proiect pe prof. Gogan Luminița Elena, Blană Cătălina și Pavalache Irina, a avut loc lansarea cărții „Perpetuum”.

Evenimentul autumnal a avut loc la Pensiunea Somara din localitatea Găinești, comuna Slatina, județul Suceava – un loc primitor care promovează comunitatea prin susținerea diverselor evenimente culturale în care se implică intens familia Vasile și Iuliana Pîrlac.

La lansarea cărții au fost invitați: maestrul Mihai Pânzaru-PIM, d-na Gabriela Teișanu din partea Centrului Cultural Bucovina-Suceava, reprezentanți ai primăriei locale, invitați din diferite locuri, care profesează în domeniul educației.

A fost o atmosferă plăcută, în care s-a evidențiat importanța actului creativ în literatură și artele plastice. Poemele și picturile au creat o conexiune între mine și cititori.  Momentul emoțional s-a concretizat în recunoaștere.

Vă invit să mă descoperiți citind poemele din cartea „Perpetuum”.

Când ai o pasiune, aceasta devine parte a vieții tale.

 

Mențiuni: